Kompozit - konferencia mysliaca pozitívne

Združenie STORM už po piaty rok organizuje celoslovenskú odbornú konferenciu pre všetkých z praxe i akademickej pôdy. KOMPOZIT – konferencia mysliaca pozitívne sa uskutoční 20.10.2017 na FZSP Trnavskej univerzity v Trnave. Tento ročník je zameraný na tému prepájania medzisektorovej spolupráce.

Príďte si vypočuť a diskutovať o medzisektorovej spolupráci s hlavnými prednášajúcimi: Duke of Edinburgh, Mesto Trnava, ETP Slovensko a inšpirujte sa na praktických workshopoch a príkladoch dobrej praxe organizácií ako Leaf Slovensko, Restart, PS. Digital, Vagus, Nitrianska komunitná nadácia, Čo robím a pod.. Pre účastníkov z univerzít ponúka konferencia možnosť publikovania odborných príspevkov.

Podrobnejšie informácie

• Prihláste sa už dnes na: konferencia.trnava.2017@gmail.com alebo na www.inviton.sk
  • Zvýhodnená registrácia účastníkov je do 6.9.2017 za sumu 15 €
  • Bežná registrácia účastníkov je do 6.10.2017 za sumu 25 €
  • Príspevky zasielajte najneskôr do 31.10.2017 na konferencia.trnava.2017@gmail.com
  • Účasť na konferencii je spoplatnená a pre účastníkov bude pripravené občerstvenie a v prípade záujmu aj obed.
  • Čas konania konferencie od 8:00 do 17:00. Po jej skončení plánujeme neformálne sieťovanie, pretože zaujímavých ľudí na budúce spolupráce nie je nikdy dosť
  • Presnejšie informácie o programe a časovom harmonograme budú zaslané prihláseným účastníkom.

Kontaktná osoba:
Mgr. Magdaléna Halásová, PhD.
e-mail: konferencia.trnava.2017@gmail.com
tel. 0949 044 867 facebook.com/kompozit

Tlačová správa na stiahnutie (PDF).

Podporujú nás: Nadácia Orange, Nadácia SPP, Intenda, MINV SR, Nadácia pre deti Slovenska, Úrad vlády SR, Nitriansky a Trnavský samosprávny kraj Nadácia Orange Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky Nadácia pre deti Slovenska Nitriansky samosprávny kraj Trnavský samosprávny kraj www.isgdent.com/ Úrad vlády SR IA MPSVR SR Operačný program Ľudské zdroje Hodina deťom www.teekanne.sk Nadácia Granvia Nitrianska komunitná nadácia Erasmus Plus Nitra Deň prohuman.sk isexshop.sk kondomshop.sk EEA Grants Norway Grants Nadácia otvorenej spoločnosti mesto Nitra mesto Sereď mesto Trnava Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Ministerstvo zdravotníctva Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Nadácia Pontis Reckitt Benckiser Slovensko