Nábor terénnych pracovníkov do programu KROK VPRED

V súčasnej dobe prebieha nábor do oboch tímov programu KROK VPRED v Nitre a Trnave. Oslovení boli najmä študenti Univerzity Konštantína Filozofa a Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre a Trnavskej univerzity v Trnave. Informovanie o ponuke práce terénneho pracovníka prebiehalo prostredníctvom letákov na fakultách univerzít a prostredníctvom stránky Združenia STORM na Facebook-u.

Školenia budú prebiehať v mesiaci marec, v ktorom uchádzači absolvujú sériu školení v témach potrebných pre výkon práce a zúčastnia sa samotného výkonu práce v teréne ako pozorovatelia v každom z miest Nitra, Sereď a Trnava.

Úvodné vzdelávania prebehnú v termínoch:

• 8.-10.3.2013 v meste Nitra
  • 15.-17.3.2013 v meste Trnava

Po absolvovaní školení, pozorovania v teréne a písomného testu prebehne výber pracovníkov.
Tešíme sa na nové posily v našich tímoch.

Podporujú nás: Nadácia Orange, Nadácia SPP, Intenda, MINV SR, Nadácia pre deti Slovenska, Úrad vlády SR, Nitriansky a Trnavský samosprávny kraj Nadácia Orange Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky Nadácia pre deti Slovenska Nitriansky samosprávny kraj Trnavský samosprávny kraj www.isgdent.com/ Úrad vlády SR IA MPSVR SR Operačný program Ľudské zdroje Hodina deťom www.teekanne.sk Nadácia Granvia Nitrianska komunitná nadácia Erasmus Plus Nitra Deň prohuman.sk isexshop.sk kondomshop.sk EEA Grants Norway Grants Nadácia otvorenej spoločnosti mesto Nitra mesto Sereď mesto Trnava Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Ministerstvo zdravotníctva Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Nadácia Pontis Reckitt Benckiser Slovensko