Naše služby môžeme klientom poskytovať aj vďaka Expodom.sk

Rúška, rukavice, antibakteriálne gély a pravidelné dezinfikovanie sa stali každodennou súčasťou všetkých ľudí. Nie všetci si ale tieto ochranné prostriedky dokážu zabezpečiť kvôli svojej aktuálnej finančnej situácií. Takýmito ľuďmi sú aj naši klienti, s ktorými prichádzame do kontaktu niekoľkokrát do týždňa. Aby sme ochránili klientov, ktorí sú teraz jednými z najzraniteľnejších a aby sme im mohli naše služby poskytovať, je nevyhnutné mať dostatok ochranných prostriedkov, akými sú hlavne rúška. Okrem toho tieto ochranné prostriedky ochránia aj nás pracovníkov. Sme veľmi radi, že sa Expodom.sk rozhodol podporiť darovaním rúšok práve naše združenie a tým dopomohol k plynulému fungovaniu poskytovania našich služieb.

Ďakujeme.

Mgr. Terézia Bačová