Podporte Združenie STORM a vyhrajte fotografiu od Tomáša Halásza!

Stačí nás podporiť akoukoľvek sumou a jedna z fotografii House of Family môže byť Vaša. Výstavu spolu s podmienkami súťaže nájdete v Gio Caffe, Kupecká ul. 2, Nitra.

Podporiť nás môžete od 29.11.2012 do 20.12.2012 na číslo účtu 2626772597/1100. Do poznámky napíšte svoje meno a kontakt a budete zaradený do zlosovania. Výhercu budeme kontaktovať dňa 21.12.2012. Ďakujeme.

Ďakujeme Tomášovi Halászovi za uskutočnenie výstavy a darovanie fotografie do súťaže. Fotky z vystavy House of Family najdete na Facebooku.

Prečítajte si podmienky súťaže(.doc) .

Podporujú nás: Nadácia Orange, Nadácia SPP, Intenda, MINV SR, Nadácia pre deti Slovenska, Úrad vlády SR, Nitriansky a Trnavský samosprávny kraj Nadácia Orange Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky Nadácia pre deti Slovenska Nitriansky samosprávny kraj Trnavský samosprávny kraj www.isgdent.com/ Úrad vlády SR IA MPSVR SR Operačný program Ľudské zdroje Hodina deťom www.teekanne.sk Nadácia Granvia Nitrianska komunitná nadácia Erasmus Plus Nitra Deň prohuman.sk isexshop.sk kondomshop.sk EEA Grants Norway Grants Nadácia otvorenej spoločnosti mesto Nitra mesto Sereď mesto Trnava Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Ministerstvo zdravotníctva Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Nadácia Pontis Reckitt Benckiser Slovensko