Vďaka EXPODOM.sk bližšie k vám

Viacero rokov ste nás stretávali na rôznych akciách, ktoré sme organizovali my – Sviečkový pochod, komunitné akcie, sídliskové turnaje a pod.. No na viacerých sme boli ako hostia – festivaly, dni zdravia, trhy, univerzitné dni ale aj rôzne komunitné akcie v mestách. Vždy sme radi prišli, pomohli a odprezentovali našu činnosť. No nie vždy sme mali ideálne podmienky, nie vždy mal usporiadateľ vhodný stan, ktorý by nás chránil pred slnkom alebo dažďom.

Práve preto sme sa rozhodli, že v tomto roku si jeden záhradný stan zakúpime vďaka vašim 2%. Zostali sme však milo prekvapení, keď sa nám ozvala firma, ktorá predáva výlučne nožnicové stany s ponukou sponzoringu. Stan nám darujú zadarmo. Náš nový altánok má rozmery 3×3 metre a je modrej farby. Tešíme sa ako ho rozložíme prvý krát a užijeme si jeho bohatý priestor pre rôzne aktivity práve s vami. Sme vďační za podporu našej činnosti. Ďakujeme.

Mgr. Pavol Ščasný
štatutárny zástupca Združenia STORM

Podporujú nás: Nadácia Orange, Nadácia SPP, Intenda, MINV SR, Nadácia pre deti Slovenska, Úrad vlády SR, Nitriansky a Trnavský samosprávny kraj Nadácia Orange Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky Nadácia pre deti Slovenska Nitriansky samosprávny kraj Trnavský samosprávny kraj www.isgdent.com/ Úrad vlády SR IA MPSVR SR Operačný program Ľudské zdroje Hodina deťom www.teekanne.sk Nadácia Granvia Nitrianska komunitná nadácia Erasmus Plus Nitra Deň prohuman.sk isexshop.sk kondomshop.sk EEA Grants Norway Grants Nadácia otvorenej spoločnosti mesto Nitra mesto Sereď mesto Trnava Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Ministerstvo zdravotníctva Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Nadácia Pontis Reckitt Benckiser Slovensko