Užitočné linky, projekt Cirkus

logo projektu Cirkus

CIRKUS - Užitočné linky

• mixklub.sk občianske združenie poskytujúce nízkoprahové služby pre deti a mládež vo Vrakúni v meste Bratislava, partnerská organizácia v rámci ANPDM
  • ozychtis.sk občianske združenie poskytujúce nízkoprahové služby pre deti a mládež v Devínskej Nová Ves v meste Bratislava, partnerská organizácia v rámci ANPDM
  • clovekvtisni.sk Slovenská pobočka humanitárnej a rozvojovej organizácie, ktorá poskytuje nízkoprahové služby pre deti a mládež v komunitných centrách, partnerská organizácia v rámci ANPDM

Podporujú nás: Nadácia Orange, Nadácia SPP, Intenda, MINV SR, Nadácia pre deti Slovenska, Úrad vlády SR, Nitriansky a Trnavský samosprávny kraj Nadácia Orange Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky Nadácia pre deti Slovenska Nitriansky samosprávny kraj Trnavský samosprávny kraj www.isgdent.com/ Úrad vlády SR IA MPSVR SR Operačný program Ľudské zdroje Hodina deťom www.teekanne.sk Nadácia Granvia Nitrianska komunitná nadácia Erasmus Plus Nitra Deň prohuman.sk isexshop.sk e-kondomy.sk EEA Grants Norway Grants Nadácia otvorenej spoločnosti mesto Nitra mesto Sereď mesto Trnava Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Ministerstvo zdravotníctva Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Nadácia Pontis Reckitt Benckiser Slovensko