Užitočné linky, projekt Cirkus

logo projektu Cirkus

CIRKUS - Užitočné linky

• ulita.sk občianske združenie poskytujúce nízkoprahové služby pre deti a mládež na sídlisku Kopčany v meste Bratislava, partnerská organizácia v rámci Asociácie NPDM/li>
  • mladez.sk Rada mládeže Slovenska (RmS) je občianske združenie, združuje mimovládne organizácie, ktoré sa venujú deťom a mládeži.
  • mixklub.sk občianske združenie poskytujúce nízkoprahové služby pre deti a mládež vo Vrakúni v meste Bratislava, partnerská organizácia v rámci ANPDM
  • ozychtis.sk občianske združenie poskytujúce nízkoprahové služby pre deti a mládež v Devínskej Nová Ves v meste Bratislava, partnerská organizácia v rámci ANPDM

Podporujú nás: Nadácia Orange, Nadácia SPP, Intenda, MINV SR, Nadácia pre deti Slovenska, Úrad vlády SR, Nitriansky a Trnavský samosprávny kraj Nadácia Orange Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky Nadácia pre deti Slovenska Nitriansky samosprávny kraj Trnavský samosprávny kraj www.isgdent.com/ Úrad vlády SR IA MPSVR SR Operačný program Ľudské zdroje Hodina deťom www.teekanne.sk Nadácia Granvia Nitrianska komunitná nadácia Erasmus Plus Nitra Deň prohuman.sk isexshop.sk kondomshop.sk EEA Grants Norway Grants Nadácia otvorenej spoločnosti mesto Nitra mesto Sereď mesto Trnava Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Ministerstvo zdravotníctva Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Nadácia Pontis Reckitt Benckiser Slovensko